Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tilladelser og bevillinger

Her på siden har vi samlet en række tilladelser og bevillinger, der kan være relevante for din virksomhed. Du kan bl.a. læse om alkoholbevillinger, næringsbrev, brandtilladelse, taxabevilling eller om hvordan du får tilladelse til at lave et arrangement i en af byens parker eller på byens veje og pladser.

Det kan du læse meget mere om på disse sider. Det er også der du finder uddybende informationer og ansøgsningskemaer samt selvbetjeningsløsninger.

Naviger ved hjælp af menuen til venstre.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.