Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Alkoholbevilling

Ikast-Brande Byråd har - sammen med de øvrige kommuner i Midt- og Vestjyllands område - godkendt en restaurationsplan.

Udvidet åbningstid for restaurationer i Ikast-Brande Kommune mellem jul og nytår 2018

Midt- og Vestjyllands Politi har meddelt tilladelse til udvidet åbningstid søndag den 23. og torsdag den 27. december 2018. 

 

Sammen med Midt- og Vestjyllands Politi og de øvrige kommuner i politikredsen, har Forebyggelses- og Bevillingsnævnet i Ikast-Brande Kommune udarbejdet en restaurationsplan. Planen indeholder de bevillingsregler, der gælder for restaurationsbranchen, og giver nogle vejledende retningslinier for, hvordan nævnet tildeler alkoholbevillinger og udvidede åbningstider m.v.

Planen har til formål at give information til restaurationsbranchen om tilladelse til udskænkning af alkohol, åbningstider m.v.

Via menuen kan du læse mere om restaurationsplanen for Midt-og Vestjyllands område.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.