Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Om kommunen

I Ikast-Brande Kommune er vi ca. 3.500 ansatte, som hver dag løser vigtige opgaver for borgere og erhvervsliv i kommunen. På disse sider finder du praktiske informationer og fakta om kommunens virke.

Kontakt til kommunen

Her finder du kommunens adresse, hoved telefonnummer, officielle e-mail adresse og sikker e-post adresse.
Link til siden Kontakt 

 

Åbningstider

Her finder du åbningstider og telefontider for afdelinger og funktioner på rådhuset i Ikast og Nørre Snede.
Link til siden Åbningstider 
 

Aktindsigt

Som borger kan du efter Persondataloven blandt andet få indsigt i, hvilke oplysninger Ikast-Brande Kommune har om dig i elektroniske og manuelle registre, og hvad kommunen bruger oplysningerne til. Her kan du læse om, hvordan du søger aktindsigt.
Link til siden Aktindsigt 
 

Kommunen i tal

Her på siderne kan du information og links til en række faktuelle oplysninger om Ikast-Brande Kommune i "De Kommunale Nøgletal". Du finder også 'Befolkningsprognosen for 2012' om hvordan befolkningssammensætningen udvikler sig i kommunen.
Link til siderne Kommunen i tal 
 

Kommunen på nettet

Her på siden får du information om kommunens hjemmeside og hvad intentionerne bag struktureringen af oplysningerne på siden er. Her kan du også komme med feedback til hjemmesidens funktionalitet.
Link til siden Kommunen på nettet 
 

Kommunevåben og -logo

Her får du information om baggrunden for kommunens våben og logo. Har du brug for at anvende kommunens våben i en eller anden sammenhæng, finder du information om, i hvilke sammenhænge det må bruges, og hvordan du søger tilladelse til det.
Link til siden Kommunevåben og -logo 
 

Mental Frikommune

Du kan finde information om Ikast-Brande Mental Frikommune. Det er navnet på strategien for fremtidens velfærdskommune, som Ikast-Brande Kommune startede på at udvikle i marts 2011.
Link til siderne Mental Frikommune 
 

Organisation og ledelse

Her finder du information om, hvordan kommunen er organiseret, hvilke afdelinger der er, og du kan møde direktionen, der er kommunens øverste administrative ledelse.
Link til siderne Organisation og ledelse
 

Projekthåndbog

Ikast-Brande Kommunen har udgivet en projekthåndbog for at have et fælles sprog for projekter, uanset hvor i organisationen de er forankret. Her finder du håndbogen med vejledninger, en ordbog for hvordan vi forstår begreberne og endelig en række skabeloner til at styre de forskellige faser i et projekt.
Link til siderne Projekthåndbog 
 

  

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.