Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Integration

Når du ankommer til Ikast-Brande Kommune som flygtning, vil Integrationsteamet i kommunen hjælpe dig med at finde fodfæste. Teamet er forankret i afdelingen Beskæftigelse- og Integration, som holder til på rådhuset i Ikast.

Ikast-Brande Kommune skal, når det er muligt, anvise dig en permanent bolig. Hvis kommunen ikke har en ledig permanent bolig at anvise, skal der anvises til et midlertidigt opholdssted, indtil det er muligt at finde en permanent bolig. Teamet har også ansvaret for at planlægge din introduktion til det danske samfund gennem et selvforsørgelse- og hjemrejseprogram, som udarbejdes i samarbejde med dig. Målet er at sikre, at du får mulighed for at udnytte dine evner, og ressourcer og bliver en deltagende og ydende medborger på lige fod med kommunens øvrige borgere.

Du kan læse mere om kommunens integrationsindsats i boksene. 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.