Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Jobboxen

Jobboxen er et tilbud til ledige samt job- og uddannelsessøgende, hvor frivillighed, større ansvar, inspirerende tilbud og ikke mindst fokus på rigtige job er nøgleordene.

Som ledig kan du få vejledning og sparring på din jobsøgning, og jobkonsulenterne i Jobboxen kan give dig gode råd til, hvordan du finder dit nye job eller din kommende uddannelse.

I Jobboxen holder vi også forskellige kurser for dig, der er ledig. Eksempelvis afholder vi kurser i, hvordan du bedst forbereder dig til jobsamtaler, hvordan du skriver en ansøgning og et CV, samt hvordan du bruger LinkedIn i din jobsøgning. Du har desuden mulighed for at få en FVU-screening.
 
I Jobboxen er der også mulighed for at deltage i inspirerende og energigivende foredrag, der sætter fokus på, hvordan vi som mennesker kan fungere bedre i hverdagen.

Læs mere på Jobboxens hjemmeside.

 

IMG 3470

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.