Gå til hovedindhold

Iværksætterevent for ukrainske talenter

Den 16. april 2024 vil Bording Erhvervspark være vært for et særligt event, der henvender sig til ukrainske talenter, der drømmer om at starte deres egen virksomhed i Danmark eller muligvis fortsætte deres iværksætterrejse i Ukraine.

04. apr. 2024
  • Læs op

Indhold

    Dette iværksætterevent, med titlen "NEW BEGINNINGS", byder på en aften fyldt med indsigtsfulde taler, praktiske råd og muligheder for at opbygge forbindelser i det danske erhvervsliv.

     

    Arrangementet vil finde sted fra kl. 17.00 til 20.00 på Bording Erhvervspark, Fabriksvej 20, 7441 Bording.

     

    Eventet er udviklet i samarbejde med Ikast-Brande Kommune, Sprogcenter Midt, StartUp Advice, Bording Erhvervspark og Erhvervsrådet Herning og Ikast-Brande.

     

    Under hele eventet vil der være tolke til stede for at sikre, at alle kan deltage og få fuldt udbytte af programmet.

     

    Programmet inkluderer oplæg fra erfarne fagfolk, herunder kommunaldirektør i Ikast-Brande Kommune Flemming Storgaard og Oluf Lund fra StartUp Advise samt iværksætterkonsulent ved Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande Michele Lykke, der vil dele vigtige indsigter og værktøjer til at lykkes som iværksætter i Danmark.

     

    Desuden vil repræsentanter fra The European-Ukranian Hub dele perspektiver på at opbygge forbindelser og støtte netværket mellem Danmark og Ukraine inden for iværksætteri.

     

    Der vil også være personlige historier fra succesfulde iværksættere, herunder Olha Kotso fra OLTA-DK og Tetiana Zinovieva fra Fashion-hundeklip, der vil give inspiration og indsigt i deres iværksætterrejse.

     

    Casper Rudnicki fra Bording Erhvervspark vil også tale om vigtigheden af mentorer og tilbyde indsigt i, hvordan en mentor kan være en afgørende ressource på iværksætterrejsen.

     

    Efter oplæggene vil der være mulighed for netværk og en rundvisning i Bording Erhvervspark, samt servering af flammkuchen.

     

    Tilmelding til arrangementet sker via

    https://www.erhvervsraadet.dk/events/new-beginnings-ivaerksaetterevent-for-ukrainske-talenter

     

    For yderligere information kontakt venligst:

     

    Michele Lykke

    Iværksætterkonsulent

    Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

    30 42 49 62

    ML@erhvervsraadet.dk