Gå til hovedindhold

Dialogforum for det åbne land

Et forum for dialog med interesseorganisationer og aktive borgere om det åbne land

Bakker med lyng på
  • Læs op

Indhold

Dialogforum er et forum for dialog med interesseorganisationer og aktive borgere om det åbne land. Formålene med dialogforummet er at skabe åbenhed og lokal forankring samt drøfte, koordinere og formidle ideer og projekter mellem interessenter og kommune. Formålet er herudover at styrke samskabelsen mellem borgere og kommune. Forummet skal bruges til at orientere og inspirere hinanden. Fokus er på lokale forhold og lokale projekter.

Møderne er åbne for alle interesserede, både organisationer og borgere.

Hvis du gerne vil have en invitation til møderne i Dialogforum, så send en mail til
    Anne Jul Kristensen, ajkri@ikast-brande.dk.

Næste møde afholdes virtuelt torsdag den 22. april 2021 kl. 18.30.

Vi håber, at mange med interesse i det åbne land har lyst til at være med. Vi skal høre, hvad der rør ’ sig i de forskellige organisationer. Derudover vil kommunen kort fortælle om aktuelle projekter, herunder status på lavbundsprojekter, vindmøller og solcelleanlæg.

Ikast-Brande Kommune har meldt sig ind i kampen om at blive Danmarks VILDESTE kommune, som Miljøministeriet står bag. Link til flere informationer om konkurrencen her: https://mim.dk/natur/dkvild/.
    På mødet fortæller vi om konkurrencen. Der bliver også tid til at tale om, hvordan vi sammen kan gøre en indsats for at skabe en vildere kommune.

Du behøver ikke tilmelde dig. Du deltager ved at trykke på dette link:

Det er muligt, at du bliver bedt om at indtaste kodeord: 9960 eller får brug for at indtaste mødenummer: 165 844 9004.

Vejledning til WebEx
    Du vil først have to muligheder. Du kan enten downloade et lille program, som herefter vil starte mødet op, eller du kan deltage direkte fra din browser (det kan godt tage et øjeblik før "deltag i browser " dukker op). Vi anbefaler, at du deltager direkte fra din browser.
    Du vil herefter blive bedt om at indtaste din mail og dit navn. Det er valgfrit, om du vil indtaste en mail. Navnet er det navn, som vil fremgå i møderummet.

Det er muligt, at du bliver bedt om at indtaste kodeord eller får brug for at indtaste mødenummer:
    KODEORD: 9960
    MØDENUMMER: 165 844 9004

Mødet vil nu åbne op på din skærm. Inden du kommer ind i mødelokalet har du mulighed for at tjekke, om lyd og video virker og slå det til og fra. Du kan stille spørgsmål ved at bruge chat-funktionen, som er nederst i højre hjørne.

WebEx på mobile enheder
    For at deltage med en mobil enhed, eksempelvis smartphone eller tablet, skal du downloade app'en "Cisco Webex Meetings ", som du kan starte mødet op i. Når du har downloadet app'en bliver du bedt om at skrive mail og navn. Navnet er det navn, som vil fremgå i møderummet. Herefter kan du tilgå ved at skrive mødenummeret: 165 844 9004. Det er muligt, at du vil blive bedt om indtaste kodeordet. Kodeordet er 9960. Mødet vil nu åbne op på din skærm.