Gå til hovedindhold

Køkken & Kantine

Jobopslag omhandlende køkken og kantine

Buffet i en kantine
  • Læs op

Indhold

    Køkkenchef - Herning - Ansøgningsfrist: Snarest

    Køkkenchef - Brdr. Price

    Herning

    Ansøgningsfrist: Snarest

    KØKKENCHEF SØGES TIL BRDR. PRICE HERNING
    Arbejdssted: Brdr. Price Herning
    Ansøgningsfrist: Snarest muligt

    Vores nuværende køkkenchef har valgt at trække rødderne op og søge nye græsgange, så nu står vi og savner en målrettet og struktureret køkkenchef til at videreføre vores Brdr. Price restaurant i Herning.
    Er det dig?

    CAFÉ, RESTAURANT & BAR

    • Brdr. Price hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.
    • Vi bestræber os på at lave velsmagende, uformel og ærlig mad med de bedste råvarer.
    • Hos Brdr. Price byder vi indenfor i en hyggelig atmosfære til både frokost og aften alle ugens dage.
    • Klassikere som Boeuf Sautée Stroganoff og Boeuf Béarnaise med vores berømte pommes frites er altid at finde på kortet, ligesom du ofte vil finde den klassiske Crème Brûlée.
    • Det åbne køkken skaber en nærværende stemning, og giver gæsterne en oplevelse udover det sædvanlige.

    PRICES MANIFEST
    “Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vi serverer? Alt det vi elsker selv. Fra bankekød til kaviar.”
    – Adam og James

    VI TILBYDER

    • Et attraktivt og kreativt job i flotte, historiske lokaler midt i Herning
    • Kollegaer med et højt fagligt niveau og tilsvarende ambitioner
    • Indflydelse på din vagtplan
    • Gode arbejdsforhold og overenskomst
    • Mulighed for fri hver anden weekend og min. 3 dage om ugen
    • Pension og sundhedsordning
    • Løn efter kvalifikationer


    VORES FORVENTNINGER:

    • Du er faglært kok og har erfaring fra en lignende stilling
    • Du er struktureret, professionel og ambitiøs
    • Du har rutine i varebestilling
    • Du sætter en ære i at arbejde med gode råvarer
    • Du er mødestabil og ansvarsbevidst
    • Du kan bevare overblikket og det gode humør i en travl hverdag
    • Du ønsker at indgå i et dygtigt kokke- og tjenerteam, og kan arbejde selvstændigt
    • Du er god til at motivere og gå forrest

    Tiltrædelse snarest / efter aftale.

    KONTAKT
    Ansøgning, CV og referencer sendes til Restaurantchef Jesper Holm: jh@brdr-price.dk
    Ansøgningen mærkes ‘Køkkenchef’ til Brdr. Price Herning’.

    Find jobannoncen her

    Souschef - Herning - Ansøgningsfrist: Snarest

    Souschef - Brdr. Price

    Herning

    Ansøgningsfrist: Snarest

    SOUSCHEF SØGES TIL BRDR. PRICE HERNING
    Arbejdssted: Brdr. Price Herning
    Ansættelse: Pr. 1. september 2021 / efter aftale

    CAFÉ, RESTAURANT & BAR

    • Brdr. Price hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.
    • Vi bestræber os på at lave velsmagende, uformel og ærlig mad med de bedste råvarer.
    • Hos Brdr. Price byder vi indenfor i en hyggelig atmosfære til både frokost og aften alle ugens dage.
    • Klassikere som Boeuf Sautée Stroganoff og Boeuf Béarnaise med vores berømte pommes frites er altid at finde på kortet, ligesom du ofte vil finde den klassiske Crème Brûlée.
    • Det åbne køkken skaber en nærværende stemning, og giver gæsterne en oplevelse udover det sædvanlige.

    PRICES MANIFEST
    “Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vi serverer? Alt det vi elsker selv. Fra bankekød til kaviar.”
    – Adam og James

    VI TILBYDER

    • Et attraktivt og kreativt job i flotte, historiske lokaler midt i Herning
    • Kollegaer med et højt fagligt niveau og tilsvarende ambitioner
    • Indflydelse på din vagtplan
    • Gode arbejdsforhold og overenskomst
    • Mulighed for fri hver anden weekend og min. 3 dage om ugen
    • Pension og sundhedsordning
    • Løn efter kvalifikationer

    VORES FORVENTNINGER

    • Du er faglært kok og har erfaring fra en lignende stilling
    • Du er struktureret, professionel og ambitiøs
    • Du har rutine i varebestilling
    • Du sætter en ære i at arbejde med gode råvarer
    • Du er mødestabil og ansvarsbevidst
    • Du kan bevare overblikket og det gode humør i en travl hverdag
    • Du ønsker at indgå i et dygtigt kokke- og tjenerteam, og kan arbejde selvstændigt
    • Du er god til at motivere og gå forrest

    KONTAKT
    Ansøgning, CV og referencer sendes til Restaurantchef Jesper Holm: jh@brdr-price.dk 
    Ansøgningen mærkes ‘Souschef’ til Brdr. Price Herning

    Find jobannoncen her

    Delikatesseassistent/Kok/Cater - Silkeborg - Ansøgningsfrist: 30. september 2021

    Delikatesseassistent/Kok/Cater - Slagter Bo

    Silkeborg

    Ansøgningsfrist: 30. september 2021

    Delikatesseassistent - Kok - Cater

    Vil du være vores nye kollega så se her👇🏻👇🏻👇🏻

    Vi søger en delikatesseassistent, cater eller kok til 37 timer om ugen

    Hos Slagter Bo er det et ”must” at drive slagterforretningen som en moderne madbutik med alt indenfor faget.
    Både i vores butik og ved mad ud af huset, vil vi tilbyde vores kunder mad af de bedste råvarer.
    Vi har egen opskæring, pølsemageri og køkken.
    Forretningen er godt forankret i lokalsamfundet, men vi leverer også mad langt ud over kommunegrænsen.

    Vi kan tilbyde dig at være en del af et stærkt hold hvor der er humor, højt til loftet og har et godt sammenhold!
    Vi er i konstant udvikling og du får rig mulighed for at bidrage til vores fremtidige udvikling med dine erfaringer og idéer.

    Arbejdsopgaver:

    • Lave mad til "ud af huset"
    • Lave færdigretter til butikken
    • Være med til at afvikle spændende arrangementer og betjene vores kunder i butikken

    Profil:

    • Uddannet delikatesseassistent, kok, cater eller har meget erfaring indenfor faget
    • Serviceminded og kreativ
    • Selvstændig og trives med ansvar
    • Motiveret af mange forskellige slags opgaver
    • Glad og frisk på at give den gas

    Ansøgning:
    Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Lasse jensen på tlf.: 86 84 64 24.
    Vi afholder løbende samtaler, så tøv ikke for længe med at sende din ansøgning og CV til lj-sif@hotmail.com

    Vi ser frem til at høre fra dig.

    Find jobannoncen her

    Kok - Brande - Ansøgningsfrist: 8. oktober 2021

    Kok - Hotel Dalgas

    Brande

    Ansøgningsfrist: 8. oktober 2021

    Erfaren kok med ambitioner indenfor det grønne køkken
    Grundet travlhed søges en erfaren og sprudlende kok med ambitioner inden for det grønne køkken

    Vi tilbyder en unik stilling med økologisk gartneri i ”baghaven”

    Er du kreativ og kvalitetsbevidst?
    Ser du mulighederne i det grønne, og brænder du for at give kunderne en oplevelse lidt ud over det sædvanlige?
    Er du energisk og udadvendt.
    Så er det dig vi står og mangler!

    Vi tilbyder mere end bare et job, på Hotel Dalgas bliver du en del af et ambitiøst og professionelt team der altid står sammen, vi yder den bedste service for vores gæster, og har det sjovt sammen.

    Lidt om jobbet
    Vi tilbyder en 37 timer stilling. Du vil indgå som en del af driften af køkkenet, men også planlægning i forbindelse med selskaber.

    Stillingen består af:

    • Udvikling af menu og koncepter, i samarbejde med køkkenchef.
    • Forløse potentialet af verdensklasse økologiske råvarer med hovedvægt på grøntsager
    • Innovation inden for gastronomiens verden, hvor der udvikles retter med grøntsager og æg

    Du har:

    • Uddannelsen gastronom, og gerne 5 års erfaring som kok
    • Gerne erfaring med selskabs- og á la carte køkkener
    • Vægter mulighederne i grøntsager højt.
    • Lyst til at arbejde i et køkken, med hovedfokus på grøntsager og økologi
    • Evnen til at bevare overblikket i pressede situationer
    • Gerne erfaringer med bagværk

    Du er:

    • Åben, ærlig og samarbejdsvillig
    • Serviceminded, og har flair for servering og gæstekontakt
    • Ansvarsfuld og kan arbejde selvstændig

    Vi tilbyder:

    • Muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.
    • Mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen samt arbejdsgangen.
    • Du bliver en del af et positivt, ambitiøst og professionelt team der vægter humoren højt.
    • Du bliver en del af et positivt team der står sammen for at løse dvs. opgaver.

    Arbejdssted: Hotel Dalgas, Storegade 2, 7330 Brande

    Har du spørgsmål, kan du kontakte Køkkenchef Troels Severin på tlf. 26663170.

    Ansøgninger sendes til job@hoteldalgas.dk Mærket: Ansøgning Kok

    Samtaler afholdes løbende, til den rette er fundet.

    Find jobannoncen her

    Køkkenmedhjælper, vikariat - Herning - Ansøgningsfrist: 11. oktober 2021

    Køkkenmedhjælper, vikariat - AU Herning

    Herning

    Ansøgningsfrist: 11. oktober 2021

    Køkkenmedhjælper med kørekort søges til vikariat i AU Hernings kantine
    Er du på jagt efter et korterevarende vikariat med arbejdstider i dagtimerne?

    Har du lyst til at arbejde i en kantine og hjælpe til med let madlavning samt at køre ud med frokost til vores frokostkunder?

    Er du serviceminded med stort ”S” og klar til at betjene kunder ved kassen?

    Hvis du kan se dig selv i ovenstående, er det måske dig, som er den nye køkkenmedhjælper til AU i Herning.
    Der er tale om en tidsbegrænset stilling med opstart hurtigst muligt og frem til midt oktober.
    Jobbet er fuldtid.

    Du er:
    Vild med alt, hvad der omhandler mad, men derudover kræves der ikke en specifik uddannelsesbaggrund.
    Det vigtigste er, at du har mod på at tage fat på de opgaver, du bliver stillet.
    Hvis du har erfaring med at arbejde indenfor kantineverdenen, er det noget, vi ser positivt på.

    Som person er du positiv og løsningsorienteret, og det falder dig naturligt at være serviceminded overfor kunderne.
    Desuden synes du, det er fedt at arbejde i en kantine med stor kundekontakt.

    Jobbet og arbejdsopgaver:
    I jobbet skal du først og fremmest arbejde med service, hvilket betyder, at en del af din hverdag foregår i salgsområdet, hvor du skal betjene og hjælpe kunderne, fylde varer op og generelt optimere, så salgsområdet fremstår indbydende.

    Derudover skal du køre ud med dagens frokost til vores store frokostkunder, hvorfor kørekort er et krav.
    Du skal have mod på at køre varebil. Lette køkkenopgaver og rengøring vil også indgå i det daglige arbejde.

    Vi tilbyder:
    Et godt job med gode arbejdstider i dagstimerne.
    Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, hvor du med sikkerhed ikke vil komme til at kede dig!

    Spørgsmål?
    Kontakt produktionschef Kenneth Kirkedal på job.kenneth@dinnerdeluxe.dk

    Tiltrædelse:
    Hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag.

    Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job.kenneth@dinnerdeluxe.dk
    Skriv ’Køkkenmedhjælper AU Herning’ i emnefeltet.
    Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

    Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job.kenneth@dinnerdeluxe.dk.
    Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

    Find jobannoncen her

    Kok, cater eller ernæringsassistent - Herning - Ansøgningsfrist: 15. oktober 2021

    Kok, cater eller ernæringsassistent - Fruehøj Slagter

    Herning

    Ansøgningsfrist: 15. oktober 2021

    Kok, cater eller ernæringsassistent
    Vi har rygende travlt og mangler flere hænder!

    Her bliver der lavet mad fra bunden, til frokostordninger, selskaber både små som store, halfester, div. idrætsstævner m.m.

    Vi brænder for at give vores kunder en god oplevelse og levere god mad.

    Vi sætter en ære i maden bliver lavet fra bunden.

    Vi har menuer som de gode gamle retter, samt lidt nyere madlavning.

    Vi søger flere hænder til hjælp i den travle hverdag og weekend.

    Både i det varme og kolde køkken.

    Jobbet er på 37 timer og vil fordele sig på hverdage samt hver anden lørdag til ca. kl 17.

    Med mulighed for at tiltræde flere timer. fx til konfirmation, jul m.m.

    Hør mere om dette til samtalen.

    Kort om dig:

    • Du er fagudlært eller har nogle års erfaringer
    • Elsker at lave mad fra bunden
    • Du trives i et til tider hektisk miljø
    • Kan byde ind med nye gode ideer
    • Du kender til det gode gamle danske køkken
    • Selv kunne stå i køkkenet
    • Du er fleksibel og ansvarsbevidst
    • Kørekort
    • Kan evt. lidt i det kolde køkken

    Vi tilbyder:

    • Løn efter kvalifikationer
    • Skøn humor og en hverdag der aldrig er ens
    • Mulighed for deltage i menuplanlægning
    • Sætte din ide i virksomheden

    Hvis dette virker som noget for dig, så send os gerne din ansøgning på: info@fruehoejslagter.dk Att: Rikke

    Vi mangler allerede en nu. Derfor vil der løbende blive holdt samtaler

    Find jobannoncen her

    Køkkenleder til Fritidscenter - Spjald - Ansøgningsfrist: 19. oktober 2021

    Køkkenleder til Fritidscenter - Spjald Fritidscenter

    Spjald

    Ansøgningsfrist: 19. oktober 2021

    KØKKENLEDER SØGES TIL SPJALD FRITIDSCENTER
    - tiltrædelse hurtigst muligt

    Vi søger engageret og servicemindet køkkenleder til at forestå den daglige ledelse af køkken og café i centret.
    Spjald Fritidscenter har ansvaret for Spjald Kulturhus, og der vil være tilknyttet opgaver i forbindelse hermed.
    Du vil være en central og synlig person for centrets brugere.

    Vi forventer

    • Du har lyst til og evner til at lede et køkken, og kan bevare overblikket i travle perioder og drive en fornuftig god forretning på almindelige markedsvilkår som en selvstændig del af centeret.
    • Du har passion for at lave god mad til mange forskellige målgrupper og arrangementer, som er lige fra moderne sund til traditionelt dansk mad.
    • Du kan planlægge arbejdstider, varebestilling og gennemføre egenkontrol jf. gældende regler i et samarbejde med køkkenassistenten og personale.
    • Du er serviceminded, har god humoristisk sans, og vil være med til at give alle vore brugere af huset en god oplevelse.
    • Kan tage del i forefaldne opgaver i den daglige drift når det er nødvendigt.

    Vi tilbyder

    • Et aktivt miljø med mange og afvekslende opgaver.
    • Gode arbejdskolleger og samarbejdspartnere.
    • Masser af positive aktive idrætsfolk, kursister, træningslejre, fester og gæster som anvender centerets mange faciliteter, herunder en nyrenoveret svømmehal.
    • Spjald by har positiv vækst af tilflyttere, hvor der er gennemført mange nye store tiltag, og hvor der ikke mindst bakkes op om centret af foreninger igennem et godt samarbejde.
    • Vagtplan og arbejdstider som kan variere weekendarbejde hver anden til tredje uge samt aftenvagter, men med mulighed for at kunne tilrettelægge selv sammen med personalet.
    • Fast løn efter kvalifikationer.

    Organisatoriske og praktiske forhold: Stillingen refererer til centerlederen

    Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til formand Egon Sørensen, tlf. 6020 4983 eller centerleder Brian Vang, tlf. 20430819.

    Ansøgningen sendes til info@spjaldcenter.dk senest mandag den 27. september.

    Find jobannoncen her

    Kok, cater eller Ernæringsassistent - Vildbjerg - Ansøgningsfrist: 5. november 2021

    Kok, cater eller Ernæringsassistent - Vildbjerg Sports og Kulturcenter

    Vildbjerg

    Ansøgningsfrist: 5. november 2021

    Kok, cater eller Ernæringsassistent til Vildbjerg Sports og Kulturcenter
    Vi søger en ny kollega til en fast stilling - 37 timer/ugen

    Vi søger en kreativ og faglig dygtig kok / ernæringsassistent eller Cater der vil være en del af et team der sætter friske råvarer og fagligt fællesskab højt.
    Stillingen er på en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer/ugen

    Vi forventer at du kan arbejde i både det varme og kolde køkken, og kunne overskue at køre både store og små selskaber – men ellers vil vi meget gerne lære dig det.

    Så trives du i et køkken hvor vi laver alt fra virksomhedsbespisning, små og store selskaber, kursusforplejning og mad til både store og små sportsarrangementer så er du måske den nye kollega som vi kigger efter.

    Og arbejdstiderne ser sådan her ud:

    • Dagvagterne ligger fra 07.00-14.45
    • 1 aftenvagt en fast hverdag om ugen der typisk ligger fra 11.30-19.00
    • På 10 uger har du 4 weekendvagter – mødetiderne ligner ovenstående afhængig af arrangementer

    Så brænder du for at give vores gæster og brugere en god oplevelse når de kommer hos os, så send en ansøgning til: cala@sportscenter.dk

    Stillingen ønskes besat hurtigst muligt
    Der vil løbende, blive holdt samtaler

    Find jobannoncen her