Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

PREP - kursus for par

De fleste par oplever fra tid til anden at have udfordringer i deres parforhold. Hvis I i jeres parforhold oplever, at I ofte snakker forbi hinanden, mangler redskaber til at løse problemerne, eller bare savner mere nærvær og flere gode stunder – så er et PREP-kursus muligvis noget for jer!

PREP

PREP er et kursustilbud til par, som har en meget veldokumenteret effekt i forhold til at forebygge skilsmisser/samlivsbrud og skabe trivsel i parforholdet. PREP står på dansk for: Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold.

Kort fortalt

PREP-kurset forløber over fire eftermiddage eller en weekend, og sætter fokus på blandt andet: Forventninger, kommunikation, intimitet, problemløsning og tilgivelse. Formen i kurset er undervisning fra gruppelederen. Der er således ikke gruppeterapi/gruppearbejde - I samtaler kun med sin egen partner, og I skal ikke dele sine personlige erfaringer med holdet.

Det er gratis at deltage på Ikast-Brande Kommunes PREP-kursus. For at deltage på kurset skal I have barn/børn mellem 0 - 18 år, og være bosiddende i Ikast-Brande Kommune. Grunden til at kurset udbydes til børnefamilier er, at vi som kommune har en særlig forpligtelse til at styrke trivslen for vores børn og unge. Når forældrene oplever at trives og have god relation, så er de gode rollemodeller og en tryg base for deres børn og unge.

Næste hold

Der starter løbende nye hold. Udfyld nedenstående formular, hvis I er interesseret i at komme med - så bliver I kontaktet vedrørende kommende kurser.
PREP-kurserne holdes i Ikast, og ledes af certificerede PREP-gruppeledere.

Planlagte hold: 

2017

Hold 12: Fire onsdage i træk, med opstart d. 30. august 2017  (kl. 16:00 - 19:00) Den sidste gang onsdag d. 20. september er til kl 20.

Hold 13: Weekend 18.-19. november 2017, lørdag og søndag fra 9-16

 

2018

Hold 14: Weekend 27.-28. januar 2018, lørdag og søndag fra 9-16

Hold 15: Fire onsdage i træk, med opstart d. 4. april 2018  (kl. 16:00 - 19:00) Den sidste gang onsdag d. 25. apriler til kl 20.

Hold 16: Weekend 9.-10. juni 2018, lørdag og søndag fra 9-16

 

VIGTIGT: Hvis I ønsker at deltage på et af holdene skal I udfylde nedenstående tilmeldingsskema, og herefter afvente mundtlig bekræftelse!

Mere information

I kan læse mere om PREP her, eller kontakte PREP-gruppeleder Per Boll Jørgensen på tlf.: 2055 1965

Tilmelding

Hvis I gerne vil tilmeldes, skal I bare udfylde tilmeldingsskemaet herunder. I vil herefter blive kontaktet med bekræftelse på jeres tilmelding.

 
 

Tilmeldingsskema til PREP: 

 


 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 

Tlf: 9960 4000
Fax:9960 4040

E-mail: post@ikast-brande.dk 
Sikker mail: sikkerpost@ikast-brande.dk 
Se hvordan du sender sikker post
 

Brande administrationsbygning

Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.