KIFF - Kursus i Fælles Forældreansvar

KIFF er et gratis kursustilbud til fraskilte forældre med børn i alderen 0 til 18 år i Ikast-Brande Kommune. KIFF står for: Kursus I Fælles Forældreansvar. KIFF er et tilbud der omhandler, hvordan man som eks-partnere og forældre kan etablere et godt samarbejde med udgangspunkt i barnets behov. KIFF kurset giver gode redskaber til forældre, der skal samarbejde om det at være forældre efter et måske vanskeligt brud.

Hjælp til samarbejdet om børn efter en skilsmisse

Et samlivsbrud indebærer ofte store omvæltninger for både voksne og børn. Det stiller store krav til rollen som forældre - på et tidspunkt i livet, hvor det kan opleves aller sværest.

KIFF tilbydes som parsamtaler

Mere information

Kontakte KIFF-gruppeleder Per Boll Jørgensen på tlf.: 2055 1965

Hvis I gerne vil kontaktes, udfyld nedestående formular.

KIFF Tilmelding