Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

KIFF - Kursus i Fælles Forældreansvar

KIFF er et gratis kursustilbud til fraskilte forældre med børn i alderen 0 til 18 år i Ikast-Brande Kommune. KIFF står for: Kursus I Fælles Forældreansvar. KIFF er et tilbud der omhandler, hvordan man som eks-partnere og forældre kan etablere et godt samarbejde med udgangspunkt i barnets behov. KIFF kurset giver gode redskaber til forældre, der skal samarbejde om det at være forældre efter et måske vanskeligt brud.

Hjælp til samarbejdet om børn efter en skilsmisse

Et samlivsbrud indebærer ofte store omvæltninger for både voksne og børn. Det stiller store krav til rollen som forældre - på et tidspunkt i livet, hvor det kan opleves aller sværest.

KIFF tilbydes som parsamtaler

Mere information 

Kontakte KIFF-gruppeleder Per Boll Jørgensen på tlf.: 2055 1965

Kontakt

Hvis I gerne vil kontaktes, udfyld nedestående formular.

KIFF Tilmelding

KIFF Tilmelding


Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.