Giv besked om det der bekymrer dig

SSP er interesserede i at få viden om, hvad der bekymrer jer vedrørende køb og salg af hash. SSP er et samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi. I SSP samarbejder vi om at sikre tryghed og trivsel for vores børn og unge.

Pt. arbejder vi på at minimere forbrug og køb og salg af hash i Ikast-Brande Kommune!

Men SSP er afhængig af viden om, hvad der rører sig rundt om i kommunen for at kunne tilrettelægge den forebyggende indsats bedst muligt!  Derfor håber vi, at du vil fortælle os om oplevelser og historier - hvad du har set og hørt. Din henvendelse kan være anonym.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du for eksempel:

-      ser handlinger som indikerer køb og salg af hash

-      ser børn og unge, som hænger ud i byen på tidspunkter som bekymrer dig - det er ok, at du ikke kender navnene på de involverede

-      det kan også være, at du har en god ide til, hvordan vi kan styrke positive ungdomsfællesskaber i kommunen

SSP bruger oplysningerne i det forebyggende arbejde med at sikre tryghed og trivsel - blandt andet ved at identificere områder i kommunen, hvor der er behov for ekstra opmærksomhed. Vi vender giver ikke en tilbagemelding på alle henvendelser - så noter, hvis du ønsker, at vi ringer dig op.

Vær opmærksom på: Hvis du har bekymringer omkring et navngivet barn, hvis sundhed og udvikling er i fare - så skal du sende en underretning til Ikast-Brande Kommune. Det kan du gøre her.

Vær desuden opmærksom på at du også altid kan kontakte politiet på 114. Eller tippe politiet direkte på dette link.