Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Giv besked om det der bekymrer dig

SSP er interesserede i at få viden om, hvad der bekymrer jer vedrørende køb og salg af hash. SSP er et samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi. I SSP samarbejder vi om at sikre tryghed og trivsel for vores børn og unge.

Pt. arbejder vi på at minimere forbrug og køb og salg af hash i Ikast-Brande Kommune!

Men SSP er afhængig af viden om, hvad der rører sig rundt om i kommunen for at kunne tilrettelægge den forebyggende indsats bedst muligt!  Derfor håber vi, at du vil fortælle os om oplevelser og historier - hvad du har set og hørt. Din henvendelse kan være anonym.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du for eksempel:

-      ser handlinger som indikerer køb og salg af hash

-      ser børn og unge, som hænger ud i byen på tidspunkter som bekymrer dig - det er ok, at du ikke kender navnene på de involverede

-      det kan også være, at du har en god ide til, hvordan vi kan styrke positive ungdomsfællesskaber i kommunen

 

SSP bruger oplysningerne i det forebyggende arbejde med at sikre tryghed og trivsel - blandt andet ved at identificere områder i kommunen, hvor der er behov for ekstra opmærksomhed. Vi vender giver ikke en tilbagemelding på alle henvendelser - så noter, hvis du ønsker, at vi ringer dig op.

 

Vær opmærksom på: Hvis du har bekymringer omkring et navngivet barn, hvis sundhed og udvikling er i fare - så skal du sende en underretning til Ikast-Brande Kommune. Det kan du gøre her.

Vær desuden opmærksom på at du også altid kan kontakte politiet på 114. Eller tippe politiet direkte på dette link.

 
Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.