Sindets Dag med Claudia Rex - på Covid 19-sikker måde

Fra den 3. til den 10. oktober kan du hver dag se et menneske fortælle om sit liv som psykisk sårbar og netværksven på youtube!

17. sep 2020
Program - Sindets dag den 10. oktober 2020

Hvert år i oktober markeres Sindets Dag, og i år er ingen undtagelse, men i Socialpsykiatrien i Ikast-Brande Kommune har vi valgt en helt ny måde at gribe det an på, så vi både kan fortælle om psykisk sårbare og deres vej mod et liv med mening og udvikling – og passe godt på hinanden.

I stedet for at mødes har vi lavet otte film, hvor den 8. og sidste film er med Claudia Rex kendt fra Vild med dans. Som de andre fortæller Claudia Rex om sit liv, der i hendes tilfælde udfordres af OCD.

  • Vi har valgt at præsentere helt almindelige mennesker, der på hver deres måde er udfordret af psykisk sygdom og alligevel lever gode liv, siger teamlederne Heidi Dynesen og Lene Bollerup.
  • Gennem oplysning og forebyggelse vil vi gerne arbejde for, at mennesker med psykiske udfordringer ikke bliver stigmatiseret, siger Claus Hejlskov Jørgensen, der er leder af Socialpsykiatrisk Center Nord i Ikast-Brande Kommune.

I ugen op til den 10. oktober bliver de otte film offentliggjort. Den første film 3. oktober kl 12.00, og så efterfølgende én film hver dag kl 12.00. Filmen hvor Claudia Rex fortæller om sit liv med OCD slutter rækken den 10. oktober.


Se med på nedenstående links fra 3. oktober, og få indblik i livet med psykisk sårbarhed!

Hvis du ønsker flere oplysninger kan du kontakte:
Teamleder Heidi Dynesen 30764876
Teamleder Lene Bollerup 99603741

Med venlig hilsen
Socialpsykiatrien i Ikast-Brande Kommune


https://da-dk.facebook.com/vaerestedetdenblaacafe

https://www.facebook.com/SocialpsykiatriskCenterSyd

https://www.youtube.com/channel/UCrl0uXGtUxGXEPbq6dQY_zg/