Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

PREP - kursus for par

De fleste par oplever fra tid til anden at have udfordringer i deres parforhold. Hvis I i jeres parforhold oplever, at I ofte snakker forbi hinanden, mangler redskaber til at løse problemerne, eller bare savner mere nærvær og flere gode stunder – så er et PREP-kursus muligvis noget for jer!

PREP

PREP er et kursustilbud til par, som har en meget veldokumenteret effekt i forhold til at forebygge skilsmisser/samlivsbrud og skabe trivsel i parforholdet. PREP står på dansk for: Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold.

Kort fortalt

PREP-kurset forløber over fire eftermiddage eller en weekend, og sætter fokus på blandt andet: Forventninger, kommunikation, intimitet, problemløsning og tilgivelse. Formen i kurset er undervisning fra gruppelederen. Der er således ikke gruppeterapi/gruppearbejde - I samtaler kun med sin egen partner, og I skal ikke dele sine personlige erfaringer med holdet.

Det er gratis at deltage på Ikast-Brande Kommunes PREP-kursus. For at deltage på kurset skal I have barn/børn mellem 0 - 18 år, og være bosiddende i Ikast-Brande Kommune. Grunden til at kurset udbydes til børnefamilier er, at vi som kommune har en særlig forpligtelse til at styrke trivslen for vores børn og unge. Når forældrene oplever at trives og have god relation, så er de gode rollemodeller og en tryg base for deres børn og unge.

 

Mere information  

PREP tilbydes pt. som parsamtaler.

I kan læse mere om PREP her, eller kontakte PREP-gruppeleder

Per Boll Jørgensen på tlf.: 2055 1965

Tilmelding

Hvis I gerne vil kontaktes, skal I bare udfylde skemaet herunder. I vil herefter blive kontaktet. 

Tilmeldingsskema til PREP: 

 


 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.