Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sikkerhed på nettet

”Sikker på nettet 2.0” er en kampagne, der skal øge danskernes viden om digital sikkerhed og give konkrete råd. Den er lavet af Digitaliseringsstyrelsen og startede i november 2016. Du kan teste din viden og se en række videoer med tips.

 

Test dig selv

Du kan teste din viden om digital sikkerhed ved at tage testen på sikkerpaanettet.dk

 

Kampagne-videoer

Som en del af kampagnen er der lavet små gør-det-selv youtubefilm, der giver tips til at forbedre sikkerheden. De omhandler bedre passwords og totrinsbekræftelse, at undgå phishing og at lave sikkerhedskopier. 
 

Bedre passwords og totrinsbekræftelse:

Undgå phishing:

Phishing er, når nogen forsøger at narre dig til at klikke på et link i en e-mail eller SMS. Linket leder over på en falsk hjemmeside, hvor du bliver bedt om at skrive dine personlige oplysninger eller logge ind. Linket kan også aktivere skadelig software, der fx krypterer harddisken, hvorefter du skal betale for at få den låst op igen (såkaldt 'ransomware').
Klik IKKE på den slags links! Se mere om phishing på borger.dk her

Lav sikkerhedskopi:

 

Mere viden

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.