Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Byggeri - Erklæring fra autoriseret mester

Hvis der er lavet sanitets- eller kloakarbejde, skal der sendes en erklæring fra den autoriserede mester til kommunen.

Hvis der i forbindelse med dit byggearbejde er lavet sanitets- eller kloakarbejde,  skal der indsendes en erklæring på, at arbejdet er udført af autoriseret mester og efter gældende bestemmelser.

Når du sender "Erklæring fra autoriseret mester", skal du bruge selvbetjeningsløsningen. Husk at medsende fyldestgørende byggeprojekt.

Når du klikker på knappen Gå til selvbetjening, åbner siden "Byg og Miljø". Byg & miljø er et selvbetjeningssystem, der støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Der er også herfra du sender dine dokuemneter

 

Gå til Selvbetjening

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.