Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vision 2016 - IKKE GÆLDENDE

Med Vision 2016 sætter byrådet kursen for Ikast-Brande Kommunes udvikling

billede af forsiden af Vision 2016 Ikast-Brande KommuneVision 2016 er udtryk for byrådets ambitioner om fortsat at udvikle kvaliteten i kommunens tilbud, service og indsatser. Med Vision 2016 sikrer vi, at fokus og ressourcer målrettes, så IBK også i fremtiden vil være et godt sted at bo eller drive virksomhed.

Vision 2016 vil i de kommende år være omdrejningspunkt for Ikast-Brande Kommunes målrettede styring - som ikke mindst er nødvendig i de økonomisk svære tider, vi har foran os. Vision 2016 markerer Ikast-Brande Byråds bestræbelser på at forene langsigtede udviklingsønsker med kommunens kortsigtede økonomiske vilkår.

Vision 2016 er udarbejdet af Ikast-Brande Byråd i de første måneder af 2010. Visionen er blevet til i en dynamisk og involverende proces, hvor hele byrådet har bidraget aktivt og engageret. Indholdet er baseret på byrådsmedlemmernes tilkendegivelser i interviews, drøftelser på seminarer og temamøder. Indholdet i Vision 2016 bygger ligeledes videre på elementer fra eksisterende styringsdokumenter - f.eks. "det gamle byråds" Vision 2012, IBK´s fungerende politikker og andre byrådsgodkendte materialer.

Du kan hente hele Vision 2016 som PDF ved at klikke på billedet herover

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.