Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Strategi 2020 - IKKE GÆLDENDE

Ikast-Brande Kommunes Strategi2020 sætter en ambitiøs kurs for kommunens arbejde.

Billede af forsiden på 'Strategi2020' - Klik for at åbne strategien som PDF Ikast-Brande Kommunes Strategi2020 er udarbejdet af byrådet og godkendt på byrådsmødet den 24-06-2014.

Der er i alt formuleret otte visioner og 23 mål, som sætter en ambitiøs retning for kommunens arbejde frem mod 2020. Målene prioriterer og sætter en kurs, men er ikke dækkende for hele kommunens virksomhed, derfor er Vision2016 fortsat gældende, der hvor den ikke er erstattet af Strategi2020.

På hver vision og mål er et ansvarligt politisk udvalg hæftet på, men da mange af visionerne og målene er tværgående har det ansvarlige udvalg samtidigt ansvaret for at inddrage andre relevante udvalg.

Strategi2020 er fremkommet efter en proces, hvor Byrådet på en række temamøder udforskede udvalgte temaer i samspil med relevante aktører eksempelvis borgere, foreninger, erhvervsliv, fagfolk eller andre eksperter. Efter denne udforskningsperiode lagde Byrådet sig fast på seks temaer, hvortil der blev udviklet visioner og mål på et strategeseminar i maj 2014. Strategien er dynamisk og skal derfor årligt revideres af Byrådet.

 

Du kan hente den samlede Strategi2020 i pdf-format her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.