Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Strategi for velfærdsteknologi på Sundheds- og Omsorgsområdet

I Ikast-Brande Kommune har byrådet en vision for velfærdsteknologi på politikområderne Ældre og Voksenpsykiatri og handicap. For at omsætte visionen er der på Sundheds- og Omsorgsområdet udarbejdet en strategi for velfærdsteknologi. Den finder du et link til her på siden.

I Ikast-Brande Kommune vil vi være på forkant med velfærdsteknologiske løsninger. Velfærdsteknologi er udstyr og hjælpemidler, der kan hjælpe til med daglige gøremål indenfor social- og sundhedsområdet. Det er teknologi, der kan være med til at frigøre arbejdskraft, så personalet kan få mere tid til omsorg og pleje.

 

Klik her og læs mere i ' Strategi for velfærdsteknologi på Sundheds- og Omsorgsområdet' (PDF)

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.