Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Planstrategi 2015

"Ikast-Brande Kommune er et attraktivt sted at bosætte sig og drive virksomhed. Planlægningen sikrer, at alle byer og landsbyer har de optimale rammer for en god udvikling, der tager afsæt i byernes forskelligheder, muligheder og interne relationer."

Vision for By- og centerstrukturen

      Planstrategi Forside 

Den 14. december 2015 har Byrådet vedtaget en strategi for hvordan Ikast-Brande Kommunes byer og landsbyer skal udvikle sig i de kommende år - en såkaldt planstrategi.

Du kan se Planstrategi 2015 her

Du kan se hvordan strategien er blevet til i et bilag til planstrategien. Heri kan du også se en status på kommunes udvikling og hvilke kommuneplantillæg og lokalplaner der er vedtaget siden kommuneplanen blev vedtaget i 2013. 

Du kan se bilaget til Planstrategi 2015 her

 

Planstrategien var første skridt frem mod en revision af Ikast-Brande Kommuneplan 2013-2025 og den fortæller dig, hvordan vi i 2015 ønskede, at kommunens byer og landsbyer skal udvikle sig fysisk i den næste kommuneplanperiode 2017-2029. I 2017 blev den nye kommuneplan vedtaget.

Samarbejde og dialog med dem, der bor og arbejder i kommunen, er centralt i Planstrategi 2015. Planstrategiens visioner og mål har mest fokus på, hvordan borgerne sammen med Byrådet kan understøtte den gode udvikling i kommunens byer og landsbyer, så der bliver de bedste rammer for det gode liv - og borgernes trivsel. 

"Kommunens borgere er drivkraften for udviklingen i Ikast-Brande Kommune. Det er byernes og landsbyernes beboere og erhvervsdrivende, der bedst ved hvilke behov, der er lokalt. Derfor ligger det Ikast-Brande Byråd på sinde at planlægge udviklingen sammen med dem, der bor og arbejder i byerne og landsbyerne. " sådan udtalte den daværende borgmester, Carsten Kissmeyer, sig.

 

 

Du kan læse meget mere om planstrategien og processen her

 

 

Kontakt:

Hvis du har du spørgsmål til strategien, er du velkommen til at kontakte kommuneplanlæggerne i Planafdelingen.

Lilian Ebbesen
Arkitekt MAA
E-mail: liebb@ikast-brande.dk
Direkte telefon: 9960 3305

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.