Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Frivilligstrategien

Strategi for den frivillige sociale indsats på ældreområdet

Frivilligstrategien er udarbejdet i samarbejde mellem repræsentanter fra den frivillige verden og Ikast-Brande Kommune. Strategien er udformet som et samarbejdsredskab, der i forhold til sit indhold skal være i "evig udvikling".

De aktuelle insatsområder vil blive til "virkelighed" og nye indsatsområder vil blive synlige og relevante i takt med, at samarbejdet udvikler sig.

Formålet med en frivilligstrategi på ældreområdet

Medvirke til inspiration og udvikling af nye indsatsområder mellem den frivillige og den professionelle verden indenfor ældreområdet.

Ældreområdet og de frivillige, råd, foreninger, organisationer og den enkelte borger bliver forkuseret på at "gribe muligheden" for at indgå i nye samarbejder, som kan skabe sammenhæng og øge livskvaliteten for ældre borgere i kommunen.

Styrke vilkårene for og mangfoldigheden i det frivillige arbejde indenfor ældreområdet.

Synliggøre mål, rammer og retningslinjer for samarbejdet mellem frivillige og ældreområdet.

Afklare roller og forventninger til samarbejdet mellem de involverede.

Sikre at de frivilliges indsats og særkende respekteres, anerkendes og rummes i samarbejdet med ældreområdet.

Se strategien her: Frivilligstrategi

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.