Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Erhvervsudviklingsstrategi

Erhvervsudviklingsstrategien er Byrådets strategi for, hvordan vi fortsat kan sikre gode rammevilkår for både nye og eksisterende virksomheder i kommunen

Billede af svejser hos Niebuhr

I strategien udstikkes kursen for, hvordan virksomheder og ansatte i Ikast-Brande også i fremtiden kan udfolde deres talent og muligheder bedst.

Erhvervsudviklingsstrategien er blevet udarbejdet i samarbejde med bestyrelsen for Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande samt virksomheder og organisationer i kommunen.

Byrådet i Ikast-Brande Kommune vedtog den endelige erhvervsudviklingsstrategi den 16. december 2013. Den er gældende frem til 2020. 

Åben Erhvervsudviklingsstrategien 2014-2020

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.