Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bosætningsstrategi

Byrådet vedtog i sommeren 2018 en vækststrategi med indsatsområderne bosætning, turismeudvikling, detailhandelsudvikling og erhvervsudvikling/iværksætteri.

Til udarbejdelse af bosætningsstrategien nedsattes et §17 stk. 4-udvalg. Denne type udvalg har ekstern repræsentation, og udover byrådspolitikere deltog repræsentanter fra kommunens virksomheder, handelsstandsforeninger, ejendomsmæglere, byer og landsbyer, Teknik og Planafdelingen samt afdelingen for Erhverv, Vækst og Bosætning. Læs referater fra udvalgsmøderne på siden §17,4 udvalg

Formålet med bosætningsstrategien er at skabe et solidt afsæt for at sikre en sund befolkningstilvækst i Ikast-Brande Kommune - til gavn for virksomheder, bysamfund og vores fælles fremtid. Det er en opgave, som vi er fælles om, både lokalsamfund, foreninger, virksomheder og Ikast-Brande Kommune.

Klik her og læs Bosætningsstrategien for Ikast-Brande Kommune 2019-2022 (PDF)

Strategien er gældende frem til 2022. 

 

I et nyt vindue åbner PDF af Bosætningsstrategi for Ikast-Brande Kommune 2019-2022

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.