Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sundhedspolitik

Sundhedspolitikken er en politik for alle borgere i Ikast-Brande Kommune og danner rammerne for kommunens samlede sundhedsindsats

Sundhedspolitikken er udviklet i tæt dialog mellem alle kommunens driftsområder samt borgere, foreninger, lokalhistorikere og erhvervsliv.

Sundhedspolitikken er det redskab, hvormed Byrådets visioner omsættes til mål og handleplaner.

Nuværende sundhedspolitk er en en revison af den første sundhedspolitik fra 2009. Den er godkendt i Byrådet 17. december 2012.

Link til Sundhedspolitik 2012

I bilaget Sundhedspolitik - det gør vi i Ikast-Brande Kommune kan du læse om en række konkrete indsatser, som omsætter Sundhedspolitikkens visioner til handlinger.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.