Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pårørendepolitikken

Politikken kan downloades som PDF her på hjemmesiden samt være at finde i tykt form på tilbud og centre der høre under Sundheds- og Omsorgsudvalget område.

 Læs pårørendepolitikken her

Tilblivelsen af politikken - et tilbageblik.

2015 - Sundheds- og Omsorgsudvalget beslutter at der skal udarbejdes en politik, der sætter fokus på de værdier og det samarbejde der er mellem borger, pårørende og personalet.

2016 -  På temaaftener, diaologmøder og fokusgruppe interviews blev der indsamlet en masse inputs fra både borgere, pårørende, personale og politikkere.

2017 - I starten af 2017 blev alle de indsamlede inputs bearbejdet og procesen med, at skrive en samlet politik begyndte.

2017 - I august sendes pårørendepolitikken i høring i Ældrerådet og Handicaprådet.

Ældrerådet havde bl.a. følgende bemærkning "En indbydene og velgennemarbejdet pjece med tydelige signaler om forventningsafstemning, værdier og roller i samarbejdet".

Handicaprådet havde flere bemærkninger hvoraf en var " Vi anerkender indholdet. Et fint stykke arbejde og et godt indhold"

Sammen med de øvrige bemærkninger fra de to råd blev politikken i september sendt til godkendelse i Sundheds- og Omsorgsudvalget. Politikkens indhold belv godkendt og i oktober fik politikken Byrådets godkendelse.

2017 - I november mødtes repræsentanter fra Ældrerådet og Handicaprådet for, at udvælge billedemateriale for derefter, at sende poltikken i trykken.

 

Læs ældre nyheder nedenfor:

Læs nyheden fra d. 8/8-17 "Pårørendepolitikken sendes i høring"

I agust sendes politikken i høring i Handicaprådet og Ældrerådet. Tryk på linket for at læse mere.

Læs nyheden fra 4/2-16 "Pårørende er mere end biologi"
Den 4. februar var over 80 deltagere fra bl.a. bruger- og pårørenderåd, ældreråd, handicapråd og professionelle samlet på Remisen i Brande for at tage første spadestik til den kommende pårørendepolitik.

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.