Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Erhvervspolitik

Byrådet i Ikast-Brande Kommune vedtog på møde den 14. september 2009 kommunens nye erhvervspolitik

Erhvervspolitikken er blevet til i et samspil mellem erhvervslivet, borgere og politikere.
Første skridt på vejen var et borgermøde om erhvervspolitikken den 28. januar 2009. Efter borgermødet var erhvervspolitikken i høring, inden den blev endelig godkendt.

Læs Ikast-Brande Kommunes Erhvervspolitik (PDF)

Erhvervspolitikken skal nu implementeres. Har du forslag til projekter eller andet, som kan støtte op omkring erhvervspolitikken og de udfordringer som erhvervslivet står over for, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Lone Jager Neldeberg.

Ikast-Brande Kommune kan yde tilskud til projekter og drift af aktiviteter, der falder ind under lov om erhvervsfremme og kommunalfuldmagten. Der kan fx ydes tilskud til videncentre, innovative projekter, erhvervsservice, turisme mm. Tilskudsmulighederne afhænger af de til en hver tid gældende økonomiske rammer.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.