Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Datasikkerhedspolitik

Ikast-Brande Kommune er i forhold til persondataloven dataansvarlig for de oplysninger, som kommunen ligger inde med

Datasikkerheden skal derfor sikre, at kommunen opnår et niveau for kvalitet og sikkerhed i behandlingen af data, der er i overensstemmelse med gældende lovgivning. Datasikkerhedspolitikken omfatter hele kommunens forvaltning, herunder også private og andre offentlige institutioner, der behandler data på vegne af Ikast-Brande Kommune.

Datasikkerhedspolitik består af den samlede mængde af beskyttelsesforanstaltninger, der skal sikre kommunens daglige drift, beskyttelse og behandling af alle dataaktiver, digital informationsudveksling, minimering af tekniske skader og uautoriseret adgang til følsomme og almindelige personoplysninger.

En ny, opdateret politik er netop nu under udarbejdelse i kommunen.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.