Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Børne- og ungepolitik

Ikast-Brande Kommune skal være et godt sted at være både som barn, ung og familie

Vores børne- og ungepolitik er ikke, som politiker er flest. Den fylder én side og er udformet som en plakat, Det er den, fordi det er vores ønske, at den bliver synlig og tilgængelig, så den skaber refleksion og dialog i hverdagen - så den bliver levende!

Politikken udtrykker vores grundholdninger til arbejdet med børn og unge, deres familier, og til samspillet mellem os alle. Holdningerne er alle lige vigtige, og de gælder for hele 0-18 års området. 

Det er vores ønske, at politikken skal inspirere til dialog om, hvordan vi omsætter grundholdningerne i praksis, så vi fortsat søger nye løsninger mod at skabe den bedst mulige kvalitet i hverdagen for vores børn og unge. 

Du kan finde Børne- og Ungepolitikken ved at trykke på linket nedenfor.

Link til Børne- og Ungepolitikken (PDF)

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.