Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Visioner, strategier og politikker

Her kan du læse mere om kommunens overordnede visioner, der afstikker kursen for fremtiden. Det er også her, du finder strategierne og politikkerne for arbejdet.

Ikast-Brande Kommunes arbejde med visioner, strategier og politikker kan opdeles på denne måde:

  

 • Vision 2018-2025 
  Visioner og pejlemærker gældende for Ikast-Brande Kommune i årene 2018-2025. Udarbejdet og besluttet af Ikast-Brande Kommunes Byråd i juni 2018. Denne vision erstatter Vision2016 og Strategi2020.
     
 • Strategier
  Her finder du strategier, der vedrører et konkret fagområde, eksempelvis planstrategien.
    
 • Politikker
  Her finder du politikker, der er rammesættende for kommunens arbejde. Det kan eksempelvis være børne- og ungepolitikken eller psykiatri- og handicappolitikken.
    
    

Du kan klikke i menuen til venstre for at læse mere.

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.