Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Visioner, strategier og politikker

Her kan du læse mere om kommunens overordnede visioner, der afstikker kursen for fremtiden. Det er også her, du finder strategierne og politikkerne for arbejdet.

Ikast-Brande Kommunes arbejde med visioner, strategier og politikker kan opdeles på denne måde:

  

 • Vision 2018-2025 
  Visioner og mål, der dækker hele Ikast-Brande Kommunes virksomhed. Udarbejdet og besluttet af Ikast-Brande Kommunes Byråd i juni 2018. 
    
 • Strategi 2020
  Denne overordnede strategi indeholdende visioner og mål for udvalgte dele af kommunens virksomhed. Strategien sætter retningen for kommunens arbejde fra 2014 og frem mod 2020. Udarbejdet og besluttet af Ikast-Brande Kommunes Byråd i juni 2014. Revideres løbende.
     
 • Strategier
  Her finder du strategier, der vedrører et konkret fagområde, eksempelvis planstrategien.
    
 • Politikker
  Her finder du politikker, der er rammesættende for kommunens arbejde. Det kan eksempelvis være børne- og ungepolitikken eller psykiatri- og handicappolitikken.
    
    

Du kan klikke i menuen til venstre for at læse mere.

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.