Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tillæg nr. 19 til er vedtaget

Ikast-Brande Kommune har endeligt vedtaget tillæg 19 til kommunens gældende Spildevandsplan 2010 - 2021 "Generelle rettelser til oplandsgrænser og kloakeringsprincipper".

Forslaget til tillægget har været i offentlig høring i perioden 14. juni - 4. september 2019, hvor det har været muligt at komme emd bemærkninger. Der har i høringsperioden ikke været henvendelser af en karakter, der er vurderet at have betydning for det planmæssige grundlag. Der er i høringsperioden sket mindre tilrettelser af enkelte oplande samt udskiftet kort i bilaget, svarende til kommunens nye signaturfarver i webkortet.

 

Link til Tillæg nr. 19

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.