Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Munklindevej 3 og 8 - Udkast til miljøgodkendelse

Udkast til miljøgodkendelse i 30 dages høring

Ikast-Brande Kommune har udarbejdet et udkast til en miljøgodkendelse af svinebruget, Munklindevej 3 og 8, 7441 Bording.

Ansøgningen omhandler en ny miljøgodkendelse efter "stipladsmodellen", for at opnå den fleksibilitet, der ligger i den nye ordning. Der sker ingen produktionsmæssige ændringer på ejendommen, og der opføres ikke nye bygninger.

Der vil fortsat være svineproduktion på Munklindevej 3, 7441 Bording og et mindre hestehold på Munklindevej 8, 7441 Bording.

Se udkastet her

Der er en frist på 30 dage til at komme med kommentarer til udkastet, før kommunen kan træffe den endelige afgørelse.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.