Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Idræts- og fritidspolitikken i høring frem til 1. juli 2019

Byrådet har godkendt et udkast til en ny idræts- og fritidspolitik for Ikast-Brande Kommune. Høringsfristen er den 1. juli 2019.

I forbindelse med behandlingen af politikken vedtog Byrådet, at sende strategien i høring hos foreninger, organisationer og andre interessenter inden for området.

Åben idræts- og fritidspolitikken her.

Af hensyn til færdiggørelse af politikken skal Ikast-Brande Kommune have bemærkninger tilsendt senest den 1. juli 2019.

Høringssvar til idræts- og fritidspolitikken behandles på møder i henholdsvis Kultur- og Fritidsudvalget, Økonomi- og Planudvalget og Byrådet i august og september 2019.

Såfremt der er spørgsmål til politikken, er I velkomne til at kontakte undertegnede.

Bemærkninger eller kommentarer bedes sendt til fritid@ikast-brande.dk.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.