Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sjællandsvej 4, 7330 Brande - Afgørelse om ikke VVM pligt

Afgørelse om, at etablering af to fast food restauranter med parkeringsarealer, tankanlæg med vaskehal samt 30 m høj polyn med lightboxe til reklamelogo på Sjællandsvej 4, 7330 Brande, ikke er omfattet af krav om miljøvurdering (ikke VVM-pligt).

Ikast-Brande Kommune har på baggrund af en screening vurderet, at projektet ikke vil kunne påvirke miljøet væsentligt og derfor ikke er omfattet af krav om miljøvurdering (ikke VVM-pligtigt). Afgørelsen er truffet efter § 21 i miljøvurderingsloven.

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal gennem en miljøvurdering, før Ikast-Brande Kommune kan meddele diverse tilladelser og træffe andre afgørelser i forbindelse med projektet.

Link:
Afgørelsesbrevet
VVM-screeningsnotat

Klagefristen er den 9. juli 2019. Klagevejledning fremgår af afgørelsesbrevet.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.