Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Forslag til tillæg nr. 19 til Ikast-Brande Kommunes spildevandsplan sendes i høring

Hermed offentliggøres forslag til tillæg nr. 19 til Ikast-Brande kommunes spildevandsplan.

Forslaget kommer i 8 ugers høring og der er dermed mulighed for at komme med bemærkninger og indsigelser frem til den 9. august 2019.

Forslaget indeholder en del ændringer til den eksisterende plan, og berører en stor del af de kloakerede områder i byerne i kommunen. Størstedelen af ændringerne af mindre karakter, men borgerne opfordres til at gå på denne hjemmeside http://kort.ikast-brande.dk/spatialmap? for at tjekke om tillægget vil have en indflydelse på kloakeringsprincippet på deres ejendom.
Selve forslaget til tillægget kan du læse her 

Forslaget til tillæg nr. 19 er blevet VVM-screenet, og der er truffet afgørelse om, at tillægget ikke skal miljøvurderes.
Afgørelsen kan læses her

Afgørelsen kan påklages i 4 uger. Det vil sige frem til den 12. juli 2019.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.