Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Engebækvej 26 - udkast til en miljøgodkendelse

Ikast-Brande Kommune har udarbejdet et udkast til en miljøgodkendelse af kvægbruget, Engebækvej 26, 7330 Brande.

Ansøgningen omhandler opsætning af kalvehytter på befæstet areal, etablering af produktionsarealer i nuværende foderlade og i nyetableret malkecenter, samt udvidelse af produktionsarealerne i nuværende kostald og nuværende kalvestald. Ud over udvidelse af ejendommens produktionsarealer ansøges der om tilladelse til etablering af ny foderlade på 200 m2, silo til strøsand, tilladelse til etablering af 4 køresiloer nord for de eksisterende køresiloer på i alt 5.600 m2, samt en nye fortank på <100 m3.

 

Link til udkastet 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.