Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvordan får vi mest muligt for færre penge?

I foråret 2017 fik Ikast-Brande Kommune hjælp fra en lang række borgere og medarbejdere, der kom med idéer til besparelser i et digitalt forsamlingshus på kommunens Facebook-side samt pr. mail.

I det digitale forsamlinghus på Facebook og via mail fik vi cirka 250 idéer ind på hele kommunen virke. Vi er meget taknemmelige for det store engagement, som borgere og medarbejdere har udvist og de mange spændende idéer, der er kommet frem. I alt otte emner er der blevet efterspurgt idéer til via Facebook og mail, de otte emner dækker hele kommunens virke (se evt. emnerne i menuen til venstre).

Du kan læse det samlede idékatalog her og se administrationens vurderinger af idéernes potentialer. Du kan også se, om hvilke idéer vi arbejder videre med og hvilke vi er i gang med at vurdere nærmere.

Der er afholdt tre workshops med det formål at videreudvikle udvalgte idéer. Referater fra disse workshops kan se nederst i samme dokument. Også stor tak til de cirka 120 engagerede borgere og medarbejdere, der deltog i workshops.

Målet var at komme hele vejen rundt om kommunens opgaver og få en lang række idéer og forslag om både små hverdagsting og større forandringer. Det må siges at være lykkedes. 

 

Vil du vide mere

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.