Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Budget 2017

Budget for 2017 er vedtaget af et flertal i Byrådet den 10. oktober 2016, og det endelige budgetmateriale er udgivet elektronisk i 2 budgetbøger.

Bind I indeholder generelle bemærkninger og taloversigter.

Hent pdf-fil af Budget 2017 - Bind 1 her.

Bind 2 indeholder de specielle bemærkninger for hvert af kommunens 16 politikområder.

Hent pdf-fil af Budget 2017 - Bind 2 her.

Byrådet anser det for afgørende at kommunens økonomiske handlefrihed til enhver tid er intakt.

Imidlertid illustrerer den aktuelle budgetmæssige udfordring meget tydeligt, at den økonomiske udfordring for nærværende ser ud som af blivende karakter, hvorfor budget 2017-20 - foruden fastholdelse af tidligere årssparekrav - også inderholder yderligere sparekrav.

Der er indarbejdet driftsbesparelser for i alt 152 mio. kr. Besparelserne implementeres successivt over budgetperioden således, at dre er fuld gennemslag i budget 2020.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.