Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Projekthåndbog

På denne side kan du læse og hente projekthåndbogen for Ikast-Brande Kommune. I projekthåndbogen kan du bl.a. læse om rollefordelingen i projekter og de forskellige faser.

Fælles sprog: Projekthåndbogen er udgivet for, at vi kan få et fælles sprog om og forståelse af begreberne i projektarbejdet, som er særlig gavnligt, når vi deltager i projekter, der involverer forskellige fagligheder. For at gøre det nemt at bruge håndbogen, er der desuden udarbejdet en række faste skabeloner til støtte for opgaverne i projektforløbets forskellige faser.

En tværfaglig referencegruppe har givet feedback til udviklingen af kommunens fælles projekthåndbog med det formål, at den skal kunne bruges i alle områder.

  • Det er obligatorisk at anvende projekthåndbogen, hvis projetet er igangsat i administrationen.
  • Det er frivilligt - men kan anbefales - at bruge håndbog og skabeloner til alle andre projekter.

Link til projekthåndbogen i pdf format.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.