Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Direktørernes personlige ledelsesgrundlag

Direktørernes personlige ledelsesgrundlag – hvordan leder de deres respektive fagområder? Det kan du læse mere om her.

Ledelsesgrundlag _udsnit _1000

Hvordan ønsker den enkelte direktør at levere kerneopgaver i samarbejde med medarbejderne? Hvordan ønsker den enkelte direktør at bidrage til opnåelsen af de politiske visioner i Ikast-Brande kommune? Hvad kan du som medarbejder forvente af direktørerne i Ikast-Brande kommune?

Det kan du læse om i direktørernes personlige ledelsesgrundlag, som alle bygger på Ikast-Brande kommunens overordnede ledelsesgrundlag (jf. billede) og derfor også på Ikast-Brande kommunes DNA og Ikast-Brande kommunes tre værdiord dialog, tillid og ansvarlighed.

De personlige ledelsesgrundlag er udarbejdet af de enkelte direktører i Ikast-Brande kommune, og er således deres eget helt personlige ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlagene viser, hvordan direktørerne i direktionen ønsker at lede de enkelte områder. De viser også hvilke krav den enkelte direktør stiller til medarbejderne - og hvad medarbejderne inden for de enkelte områder kan forvente af direktøren.

Du kan hente kommunens ledelsesgrundlag her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.