Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fire ledelseskompetencer

Her uddybes de fire ledelseskompetencer som er en central del af Ikast-Brande Kommunes ledelsesgrundlag

Ikast-Brande Kommunens ledelsesgrundlag sætter fokus på fire vigtige ledelsesmæssige kompetencer, som illustreres i grafikken:

Ledelsesgrundlag _udsnit _1000

De fire kompetencer er fundet efter drøftelser mellem chefer og direktion og involvering af de øvrige ledere i kommunen. Der er desuden indhentet inspiration fra Ledelseskommissionen, som kredser om nogle af de samme temaer. De fire kompetencer er lige vigtige at kunne mestre som leder i Ikast-Brande Kommune.

Ledelse med handlekraft

Ledelse med handlekraft handler blandt andet om, at du som leder skal sætte en tydelig retning, gå forrest og få strategier til at leve - også i pressede situationer og stærk modvind. For at skabe resultater sammen med medarbejderne.

Du kan i denne video  høre entreprenørleder Ulla Vilsbøll Milling fortælle om sit syn på ledelse med handlekraft.

Ledelse med borgerne i centrum

I ledelse med borgerne i centrum sættes der fokus på en realistisk balance og prioritering mellem både høje faglige standarder, borgernes ønsker og de økonomiske muligheder. Vi gør en forskel, der betyder noget, når kerneopgaverne og gode løsninger for borgerne holdes for øje.

Du kan i denne video høre ungeleder Jesper Ørslev Bennetsen fortælle om sit syn på ledelse med borgerne i centrum.

Ledelse på tværs

Ledelse på tværs handler blandt andet om, hvordan du som leder skal se din arbejdsplads som en del af en større sammenhæng - både hvad angår ressourcer og ledelsesrum. Dette fordi vi tror på, at vi gør en forskel, når vi skaber resultaterne og finder løsningerne sammen.

Du kan i denne video høre distriktsleder på ældreområdet Dorthe Iversen fortælle om sit syn på ledelse på tværs.

Ledelse med hedekraft

I ledelse med hedekraft er der fokus på at udfordre vanetænkning og understøtte nye tilgange og gode idéer, så de bliver til virkelighed. Ledelse med hedekraft har sin rod i Mental Frikommune, som er overskriften på kommunens arbejde med innovation og nytænkning, men ledelseskompetencen knytter sig også an til tilgangen her på heden,  hvor intet er givet på forhånd og hvor man selv må få tingene til at ske.

Du kan i denne video høre leder af beskæftigelses- og uddannelsestilbud Sidsel Marie Nielsen fortælle om sit syn på ledelse med hedekraft.

 

Du kan læse mere om kommunens ledelsesgrundlag her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.