Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Mental Frikommune & Hjertet

Har du en bedre idé? Ikast-Brande Kommune forsøger under navnet Mental Frikommune at finde nye måder at drive kommune på, så vi bliver bedre i stand til at klare fremtidens udfordringer.

Vi bruger hovedet - og vil som kommune ikke at være så bundet op på, hvordan man plejer at gøre tingene - vi tør gå nye veje.

Mental Frikommune er ikke et projekt, men en generel måde at tænke på for hele kommunen. Både borgere og medarbejdere inviteres til at komme med deres bud på, hvordan vi kan gøre tingene anderledes, så vi kan leve op til fremtidens krav og behov. Det handler om at få de gode idéer, at tage medansvar og bidrage med det man kan.

Hjertet - et resultat af 'Vision Vestergade'

En af de store nyskabelser er 'Hjertet' - et inkluderende samlingssted for borgere, foreningsliv og erhverv på tværs af interesser.  
Læs mere om Hjertet, idéerne og visionen 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.