Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Logo

Sammen med den gule og røde farve – trækker logoet flammen ud af våbenet og gengiver den i 3 stærkt formede enkeltelementer. Et stærkere, klarere signal – markant og genkendeligt – med et stærkt bånd til selve kommunevåbenet

billede af Ikast-Brande Kommunes logo

Mens selve våbenet altid anvendes i en fuldstændig uændret gengivelse, kan logoet anvendes friere og i bearbejdede varianter. Logoet kan anvendes i sammenhænge, hvor kommunen profileres bredere. F.eks. som et rart sted at bo, innovativ, dynamisk osv.

Logoet kan anvendes på:

  1. brochuremateriale med overvejende profilerende indhold
  2. præsentationer
  3. annoncer med overvejende profilerende indhold
  4. mapper og omslag
  5. gave, takkekort, julekort og invitationer
  6. gaveartikler
  7. øvrig skiltning, f.eks. internt og ved kommunegrænse
  8. flag

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.