Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Brug søge-funktionen på hjemmesiden

Brug søgefunktionen, og find hurtigt det, du leder efter.

Find det, du leder efter, ved at søge efter det

Hjemmesiden indeholder forskellige informationer til mange målgrupper. Derfor er det nemmeste ofte at søge efter det emne/ord, som du leder efter. Du får forslag til søgeord, når du begynder at taste i søgefeltet. 

Du finder søgefunktionen lige under menuen med "Borger, Erhverv, Politik" på alle sider (hvis du ser hjemmesiden fra en almindelig computer eller tablet).

Hjemmesiden er ikke opdelt efter kommunens interne organisationsstruktur. Informationerne er i stedet opdelt i emner, som er målrettet til borgere, erhvervsliv og politisk interesserede.
 

Find rundt på hjemmesiden

  • BRUG SØGEFUNKTIONEN
    Det er det nemmeste. Skriv dit søgeord og tryk på søge-ikonet eller 'Enter' på tastaturet. Søgefunktionen på hjemmesiden er god, og den forslår ord, mens du skriver. 
  • Eller BRUG DEN EMNEOPDELTE MENU (Borger, Erhverv, Politik)
    Du kan evt. se et udsnit af menuen i bunden af hjemmesiden, hvor der står 'Oversigt'.
  • På forsiden er der en boks med 'Genveje'. Det er links til populære sider og hjemmesider i kommunen.
  • Øverst på kommunens hjemmeside er der en boks med 'Kommunens hjemmesider'. Ved at klikke på den kan du finde kommunens øvrige hjemmesider. Fx daginstitutioner, skoler osv. 

    Kommunens_hjemmesider

 

Læs mere om tankerne bag hjemmesiden her

 

 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.