Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Retningslinier for dialog og god tone

Hjælp os med at sikre en sober debat. Hold dig til saglige argumenter og læs nedenstående om takt og tone for god debatkultur

Du kan ikke forvente svar på direkte spørgsmål og spørgsmål vedrørende en konkret sag. De skal rettes til den enkelte afdeling.

Takt og tone for god debatkultur

Vi byder en livlig og givtig debat velkommen her på ikast-brande.dk. Vi opfordrer til at kommentarer holdes i en god tone og at man behandler hinanden med gensidig respekt for person og virke. Retningslinjerne her på siden skal støtte op om dette.

Vi vil vide, hvem vi taler med, og vi ønsker, at det sker i en god tone. Derfor beder vi alle stå ved sin kommentar med navn.

Når du opretter dig som bruger, beder vi om dit navn og din e-mailadresse, der dog ikke bliver offentliggjort. Vi skal bruge oplysningerne til at verificere afsendere af kommentarer i tilfælde af tvivl.

Vi sletter kommentarer, hvis:

  1. De ikke holder sig til emnet eller på anden måde fremstår useriøse
  2. De indeholder injurier, racistiske eller grove nedsættende angreb på personer eller firmaer
  3. De indeholder personfølsomme data
  4. De omhandler klager i forhold til enkeltsager
  5. De bryder ophavsret
  6. De indeholder klare reklamebudskaber
  7. Samme skribent skriver uforholdsmæssigt mange kommentarer, der spolerer debatten

Kontakt os

Er du i tvivl om fortolkningen af retningslinjerne, er du velkommen til at kontakte os på den mailadresse, du finder nederst på siden.

Ønsker du at anmelde et indlæg eller en kommentar, så send en e-mail til os.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.