Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ikast-Brande Kommune i tal

Her på siderne kan du finde information og links til en række faktuelle oplysninger om Ikast-Brande Kommune. Du kan også læse Befolkningsprognosen for 2018.

Kommunale nøgletal

Her finder du link til Økonomi- og Indenrigsministeriets side med "Kommunale Nøgletal". Her kan du vælge kommunen og finde en lang række oplysninger og samtidig sammenligne med andre kommuner i Region Midtjylland, hele landet eller blandt kommuner af samme størrelse.
 
Link til siden Kommunale Nøgletal

 

Kommunekort

Danmarks Statistik har lavet 'Kommunekort', der viser de kommunale indsatser på en række områder. Vælg et emne og peg med musen for at blive klogere. Med et enkelt museklik på den udvalgte kommune, får du grafik, der viser indsatsen over tid. Du kan også sammenligne flere kommuner.
Blandt andet viser kortet indsatserne på områderne for ældre, børn og unge, handicappede samt arbejdsløshed. Værktøjet vil løbende blive forbedret, og flere områder vil komme til.
 
Link til siden Kommunekort

 

Befolkningsprognose 2018

Her på siden kan du læse om befolkningsprognosen for 2018 i Ikast-Brande Kommune. Du finder blandt andet information om forventninger til udvikling i befolkningstallet og udvikling inden for de enkelte aldersklasser, og hvordan udviklingen fordeler sig pr. skoldedistrikt.
 
Link til siden Befolkningsprognose 

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.