Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vision for digitalisering og velfærdsteknologi 2016-2020

Her kan du læse Ikast-Brande Kommunes 'Vision for digitalisering og velfærdsteknologi 2016-2020'.

"Ikast-Brande Kommune vil have fokus på, at vi sammen med den øvrige offentlige sektor skaber en sammenhæng, hvor data koordineres, udveksles og genbruges til stor gavn for borgernes oplevelse af effektfulde forløb. Gennem digitalisering og samarbejde skabes grundlaget for på tværs af sektorer, faggrænser, forvaltninger og systemer, at skabe den bedst mulige sammenhæng mellem ydelser og afgørelser til borgerne og virksomhederne. Den digitale service leveres digitalt fra start til slut, når det giver mening.


Ikast-Brande kommune ønsker, at vi i 2020 sikrer, at borgere og virksomheder møder en effektiv kommunal sektor, hvor digitalisering sikrer, at henvendelser behandles hurtigt, der hvor de er intelligente og automatiserede. Smarte digitale løsninger og teknologier - både i sagsbehandlingen og i de konkrete ydelser på velfærdsområder - bidrager til at frigøre midler til nye kommunalpolitisk prioriteringer."

 

Læs hele 'Vision for digitalisering og velfærdsteknologi 2016-2020' her (PDF)

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.