Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Invitation til stormøde om bosætning i Ikast-Brande Kommune

Lokalråd, borgere, foreninger, virksomheder og andre interesserede inviteres til en inspirationsaften om bosætning 16. september. Arrangementet var tidligere annonceret til afholdelse 14. marts men blev udskudt på grund af COVID-19.

Landsbyeksperten Tyge Mortensen holder oplæg og tager os igennem aftenen, og fokus vil være:

  • Branding af byer og lokalområder
  • Den gode velkomst
  • Fastholdelse af borgere

Der lægges op til videndeling, inspiration og erfaringsudveksling, som kan bruges i det videre arbejde lokalt og kommunalt.

Arrangementet finder sted onsdag 16. september klokken 17 - 21 på Hjertet Vestergade 65 i Ikast. Alle er velkomne. Der serveres en let anretning undervejs.

Tilmelding til tilflytter@ikast-brande.dk senest 3. september af hensyn til bestilling af mad - angiv venligst navn, antal og by.

På dagen: Har du sygdomstegn, opfordres du til at blive hjemme. 

Vi ser frem til en spændende aften.
Erhverv, Vækst og Bosætningsudvalget
Ikast-Brande Kommune

Image1

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.