Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse: Ny chef og organisering på Teknisk Område i Ikast-Brande Kommune på plads

Teknik og Miljø i Ikast-Brande Kommune har pr. 1. marts 2020 reorganiseret Teknisk Område.

Herved er antallet af chefer reduceret fra tre til en. Området videreføres af Teknisk Chef, Jesper Hahn-Pedersen.

Jesper Hahn-Pedersen har været i Ikast-Brande Kommune siden kommunesammenlægningen, og før det var han Teknisk Chef i Ikast Kommune.  Jesper Hahn-Pedersen er uddannet ingeniør, og har gennem årene suppleret med ledelsesuddannelser, bl.a. Stifinder og Natural Leader.

Direktør, Kenneth Jensen, udtaler: "Med Jesper Hahn-Pedersen i front har kommunen og de ansatte på Teknisk Område fået en erfaren og kompetent chef. Jesper er faglig stærk, har stor politisk forståelse og evner at se løsninger til gavn for borgere og virksomheder."
 
Den største, store opgave for Jesper Hahn-Pedersen har været at tegne en ny organisation, så organisationen bedst understøtter den enstrengede chefstruktur. Der er derfor ansat tre sektionsledere samt en leder for Plan og Udvikling. Sektionslederne understøttes af koordinatorer, der tilsammen skal sikre, at ledelsen og dermed beslutningskompetencen, er tæt på fagligheden og den daglige drift.

Teknisk Chef, Jesper Hahn-Pedersen, udtaler: "Teknisk Område vil med den nye organisering få et stærk lederteam. Jeg er sikker på, at de nye leders drive og vilje til at skabe forandring i hverdagen vil skabe gode resultater for Teknisk Område, og jeg ser frem til det fremtidige samarbejde med både dem og de øvrige medarbejdere på Teknisk Område."

For yderligere oplysninger kontakt: Teknik- og Stabsdirektør Kenneth Jensen tlf. : 99 60 40 02, kenje@ikast-brande.dk Teknisk Chef Jesper Hahn-Pedersen tlf.: 99 60 33 31, jehah@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.