Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Årets Prisuddeling for foreninger i Ikast-Brande Kommune

Den 10. september 2019 afholdes Årets Prisuddeling i Ikast-Brande Kommune. Ved prisuddelingen hædrer vi foreninger, ildsjæle og ungledere samt anerkender de helt særlige idrætspræstationer i vores mangfoldige foreningsliv.

I 2018 modtog Urban Street Zone prisen som Årets Forening (billede: Ikast-Brande Kommune)

Årets Prisuddeling finder sted tirsdag den 10. september 2019 hos SENTRUM i Isenvad (Bygaden 39, 7430 Ikast) fra kl. 18.00 - 21.00, hvor udvalgene desuden er værter for et lettere traktement.

Følgende priser uddeles:

Årets Forening
Prisen som årets forening tildeldes en forening hjemmehørende i Ikast-Brande Kommune. De foreninger som indstilles skal høre under Kultur- og Fritidsudvalgets område og det er frit for alle borgere og foreninger i Ikast-Brande Kommune, at indstille en forening til prisen.

Årets Ildsjæl
Prisen gives til en frivillig person blandt de folkeoplysende foreninger i Ikast-Brande Kommune. Prisen er et skulderklap til en ildsjæl, som har ydet en ekstraordinært indsats.

Årets Ungleder
Prisen gives til en person under 25 år fra kommunens folkeoplysende foreninger. Personen skal have ydet en helt ekstraordinært indsats som leder i sin forening.

Idrættens Hæderspriser
Foreninger kan indstille enkeltudøvere eller hele hold til denne pris. Der tages konkret og individuel stilling til de enkelte indstillinger. Der findes ikke en vinder i denne pris, men de indstillede vil modtage en synlig anerkendelse.

Indstillings- og tilmeldingsfristen er mandag den 19. august 2019.

Læs mere om prisuddelingen her

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.