Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pressemeddelelse: Perron 7430 - etablering af parkeringsarealer ved Frisenborg Allé sættes i gang midt i august

Områdefornyelsesprojektet ved stationen i Ikast - Perron 7430 - går snart ind i en ny fase.

Efter renovering af blandt andet Strøget, forskønnelse af arealerne foran stationen og fornyelse af Lille Torv frem til sommeren 2018, er der nu opført en privat boligejendom med 14 lejligheder på hjørnet af Nygade og Strøget. Byggeriet er indflytningsklart midt i august 2019.

Det betyder, at Ikast-Brande Kommune kan sætte gang i etablering af et nyt parkeringsareal ved Frisenborg Allè / Nygade efter sommerferien. Her etablerer kommunen ca. 30 p-pladser, der kan anvendes af alle borgere.

Desuden påbegynder Ikast Andelsboligforening opførelse af 18 almene boliger i "Olympiahaven" i nær fremtid.  Boligerne skal ligge i det grønne område over for Kunstpakhuset. Det første spadestik forventes taget i sensommeren i år.

Tryk på billedet for større foto

 Billedet viser F P Areal Frisenborg Alle   Billedet viser lejligheder i området

P-plads ved Frisenborg Alle                              Nye lejligheder på hjørnet er klar til indflytning etableres fra midt i august 2019


Har du spørgsmål, kan du kontakte:
Planlægger Iben Hammeleff,
E-mail: Ibham@ikast-brande.dk
Tlf: 9960 3303


Pressemeddelelse udsendt den 12. juli 2019

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.