Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vuggestuepladser i Bording

Ventelisten er nu åben for opskrivning

Ny institution

 

Børne- og Undervisningsudvalget besluttede i budgetforliget fra 2016- 2019, at der skulle bygges et nyt dagtilbud i Bording, som også skulle indeholde vuggestue. Dette betyder, at Bording Børnehave ændres til en aldersintegreret institution ved navn Bording Børneby, der optager børn i aldersgruppen 0 til 5 år.

Det nye dagtilbud i Bording er nu snart klar til at blive taget i brug.

Vi forventer at starte vuggestuen op med de første børn 1. maj 2019. Når vuggestueafdelingen efter sommerferien er i fuld drift, bliver der plads til 20 børn.

Ventelisten til vuggestuen er opbygget således, at det ældste barn står øverst på listen. Det vil sige, at barnets fødselsdato er afgørende for hvilken placering barnet har på ventelisten.

I opstartsfasen kan disse visitationsregler dog fraviges, for at sikre en vis aldersfordeling i vuggestuen.

Du kan skrive dit barn op via dette link:

http://digitalpladsanvisning.ikast-brande.dk/ 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.